22 Şubat 2019 Cuma

Hayat bir döngüdür.Her kötülük, zamanı geldiğinde kendi bacağından asılır..

20 Şubat 2019 Çarşamba

   Short  one  our lives stye valiye think necessary.   Kısa olan hayatımızı arpacık kumrusu gibi düşünmek lazım 

18 Şubat 2019 Pazartesi

                                      BAHARATLARIN EGZOTİK DANSI                                                                                     Evi ev yapan mutfaktan gelen  yemek kokusudur...  Gizemli kokular.  
Eve giren aile üyeleri mutfaktan gelen .YEMEK KOKUSU SARDI  kokuyu içine çeker ..  yemek yaşam sevinci ile bağlantılı.... 






                     

16 Şubat 2019 Cumartesi

Yemeklerde Kullanılan Ot ve Baharatlar  aroması yüksek kokulu bitkiler                                    Aromatik bitkiler çiçek, yapraktohum, ..    kurutularak baharat olarak kullanılır. ..... Kurutulmuş yaprakları ve çiçekli  dallarının yara iyileştirici etkisi vardır.




 




























Tüm fotoğraflar bana aittir. saygılar › All photos belong to me. respects.Sevim Gündüz   "The most beautiful gift of life. " HAYATIN EN GÜZEL ARMAĞAN" ZAMANA YAŞAMA MERHABA BEN #SEVİMGÜNDÜZ TARİFLERİMİ DENEMEYEN TATMAYAN KALMASIN SLOGANIM İSE "ŞİFA OLSUN" “Çocuklar Anneniz bu işi iyi biliyor Hayat felsefesi lezzet” "içinde sevgi emek şifa var"
Tüm fotoğraflar bana aittir. saygılar › All photos belong to me. respects.Sevim Gündüz . "The most beautiful gift of life. " HAYATIN EN GÜZEL ARMAĞAN" ZAMANA YAŞAMA MERHABA BEN #SEVİMGÜNDÜZ TARİFLERİMİ DENEMEYEN TATMAYAN KALMASIN SLOGANIM İSE "ŞİFA OLSUN" “Çocuklar Anneniz bu işi iyi biliyor Hayat felsefesi lezzet” "içinde sevgi emek şifa var"
   Sevim gündüz  çeşitli lezzetli yemekler yaratmak için taze malzemeler, şifalı otlar ve baharatları  birleştirmekle ilgilidir! Şimdi hadi yemek yapalım! 






Zamanın hayatın Tadını çıkarın! Enjoy the time of your life. Sevim gündüz.