EV YAPIMI ŞEKERSİZ KATKISIZ BUZZY - HOW TO NATURAL BUZZY
Malzemeler
4 yemek kaşığı süzme
yoğurt
2 yemek kaşığı krema
1 tatlı kaşığı bal
½ (yarım) portakal
suyu
6 tane böğürtlen, 6
tane kara dut, 4 tane çilek ve
12 tane vişne (çekirdekleri çıkarıp) suyunu
çıkarın
Buzzy kalıbı yada kase
Buzzy kalıbı yada kase
Yapılışı
Kasede süzme yoğurt,
krema, bal ve portakal suyunu güzelce karıştırın. 4 adet kaseye bu karışımı
bölün. Kaselere dilediğiniz (böğürtlen, karadut dut, çilek, vişne) meyvelerin
suyunu ekleyip karıştırın. Çilek ve karadutta hem suyunu hem de posasını koyun.
Karışımı Buzzy kalıbına yada minik kaselere dökün ve buzdolabının buzluğuna koyun. Bir gün
bekletin.
Püf Noktası Bir yaşından küçük çocuklar için Buzzy'e bal koymayın. Buzzy buzdolabından
çıktıktan sonra 2-3
dakika beklemesi halinde kalıptan çıkması daha kolay.
Dilerseniz Buzzy'i servisten önce benmari usulü eritilmiş
çikolataya batırabilirsiniz.
dakika beklemesi halinde kalıptan çıkması daha kolay.
Dilerseniz Buzzy'i servisten önce benmari usulü eritilmiş
çikolataya batırabilirsiniz.
Yapanlara kolay gelsin, ellerine ve emeklerine sağlık.
Afiyetler Olsun. BEN DE İSTİYORUM…
Bu yaz sicaginda cok iyi gelir,ellerinize saglik
YanıtlaSil